accident-rutier-autostrada-a1-patru-autoturisme.jpg

Accidentul s-a produs duminică după-amiază, pe autostrada A1, la km 573+300, pe banda a doua, după ce patru autoturisme au intrat în coliziune.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Pecica, din județul Arad, pe fondul nepăstrării distanței între mașinile implicate. 

„Banda a doua este închisă până la ora 16:00. La fata locului se află echipaje ale Politiei și un echipaj de la Drumuri Naționale”, a anunțat Centrul Infotrafic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.