fbpx

incendiu-locuinta-copii.jpg

Tragedia a avut loc în localitatea Archita din județul Mureș, după ce un incendiu a cuprins una dintre camerele unei case. Din păcate, din cauza incendiului, trei copii au murit.

„Incendiul s-a manifestat într-o singură cameră, fiind afectate în totalitate bunurile. Din nefericire, în interiorul camerei în care s-a produs incendiul au fost surprinși trei copii: unul de 10 luni, unul de 2 ani și 10 luni, unul de 4 ani. La sosirea pompierilor, cei trei copii erau inconștienți, prezentau intoxicații grave și arsuri din cauza flăcărilor. În ciuda eforturilor, micuții au fost declarați decedat”, a anunțat IGSU.

Cauza incendiului a fost o sobă lăsată nesupravegheată și deschisă, iar în imediata apropiere era patul în care se aflau cei 3 copii. Se pare că micuții au fost lăsați singuri în casă, în timp ce mama lor hrănea animalele în curte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„IGSU face un apel la cetățeni să manifeste prudență maximă în această perioadă și să respecte regulile de prevenire a incendiilor. Pe fondul lipsei de supraveghere, copiii au devenit principalele victime ale incendiilor produse la locuințe și gospodării. În acest context, pentru prevenirea acestor evenimente tragice le reamintim părinților că se interzice lăsarea copiilor singuri în încăperi în care sunt mijloace de încălzit în funcțiune. Reamintim că cele mai multe incendii la locuințe au drept cauză mijloacele de încălzire lăsate nesupravegheate, coșurile de fum necurățate, instalațiile electrice improvizate sau cu defecțiuni”, este apelul lansat de IGSU.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg