tren-deraiat.jpg

Incidentul a avut loc în această dimineața, în zona localității Băiești din județul Hunedoara, ultimele două vagoane din garnitura unui tren care transporta 120 de călători au deraiat, a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Dat fiind faptul că a fost vorba despre un număr mare de călători în cele două vagoane, aproximativ 20 de persoane, a fost activat imediat Planul Roșu de Intervenție.

„După sosirea la fața locului a echipajelor ISU Hunedoara, pompierii au constatat ca în urma accidentului a rezultat o singură victima, cu posibile fracturi la membrele superioare. După acordarea asistentei medicale de urgență la fața locului, victima va fi transportată la spital”, a anunțat IGSU.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodata, au anunțat salvatorii, s-au făcut verificări printre călători pentru identificarea și a altor persoane cu leziuni în urma accidentului, însă celelalte persoane nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Trenul se deplasa pe ruta Constanța - Arad. Toți pasagerii vor fi preluați și transportați în siguranță la Petroșani.

La fața locului au intervenit patru echipaje de pompieri si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Hunedoara.

Foto - sursă IGSU


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.