protest-bucuresti-revolutie.jpg

Câteva sute de persoane s-au strâns sâmbătă după-amiază în Piața Victorie din București pentru a aduce un omagiu celor care au murit la Revoluția din 1989. Numărul celor care s-au alăturat protestului a crescut la aproximativ 2.000.

La 29 de ani de la Revoluție oamenii au ieșit din nou în stradă. Protestatarii au plecat în marș organizat, spre Piața Universității, unde s-a ținut un moment de reculegere.

Evenimentul „22 Decembrie - Revoluția noastră" a avut și un punct culminant, La Palatul Regal au fost citite numele celor care au murit la Revoluția din 1989. Aici, oamenii au strigat "Cinste lor, cinste lor, eroilor" și "Libertate".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„1116 de oameni au murit pentru libertate. Nu au murit pentru amnistia și grațierea ticăloșilor. Au murit pentru DREPTATE și pentru LIBERTATE. Acum, la mai puțin de 29 de ani, lupta lor riscă să fie în zadar. Libertatea și dreptatea sunt în pericol. Pe 22 Decembrie 2018 le vom onora sacrificiul. Și vom spune ca și EI: NU VREM ÎNTUNERIC! VREM DEMOCRAȚIE! VREM LIBERTATE!”, a fost mesajul postat de organizatori pe o rețea de socializare, înainte de derularea protestului.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.