fbpx

protest-bucuresti-revolutie.jpg

Câteva sute de persoane s-au strâns sâmbătă după-amiază în Piața Victorie din București pentru a aduce un omagiu celor care au murit la Revoluția din 1989. Numărul celor care s-au alăturat protestului a crescut la aproximativ 2.000.

La 29 de ani de la Revoluție oamenii au ieșit din nou în stradă. Protestatarii au plecat în marș organizat, spre Piața Universității, unde s-a ținut un moment de reculegere.

Evenimentul „22 Decembrie - Revoluția noastră" a avut și un punct culminant, La Palatul Regal au fost citite numele celor care au murit la Revoluția din 1989. Aici, oamenii au strigat "Cinste lor, cinste lor, eroilor" și "Libertate".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„1116 de oameni au murit pentru libertate. Nu au murit pentru amnistia și grațierea ticăloșilor. Au murit pentru DREPTATE și pentru LIBERTATE. Acum, la mai puțin de 29 de ani, lupta lor riscă să fie în zadar. Libertatea și dreptatea sunt în pericol. Pe 22 Decembrie 2018 le vom onora sacrificiul. Și vom spune ca și EI: NU VREM ÎNTUNERIC! VREM DEMOCRAȚIE! VREM LIBERTATE!”, a fost mesajul postat de organizatori pe o rețea de socializare, înainte de derularea protestului.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg