fbpx

646x404 (1).jpg

Deşi există şi surse care spun că Nicu Ceaușescu era mai mult decât atât şi că femeile îi cădeau la picioare ca spicele în urma combinei, cei mai mulţi dintre cei care au fost în preaja „prinţului” din postura de oameni obişnuiţi povestesc despre o situaţia de-a dreptul cazonă, în care opţiunile oamenilor erau drastic limitate când venea vorba de poftele mai-marilor ţării.

Câteva lucruri despre vremurile în care Nicu Ceauşescu îţi petrecea verile malul Mării Negre (în cunoscuta staţiune la Costineşti) au fost povestite pentru adevarul.ro de expertul culinar Gina Bradea, care în urmă cu aproape cinci decenii a făcut acolo practica profesională şi a fost martoră la o serie de evenimente în care a fost implicat mezinul Ceauşeştilor.

„Fetele înţepeneau de spaimă. Nu pot explica prea bine nici acum spaima asta care te cuprindea când era vorba de miliţie, de securitate, de şefii ţării. Ne era o frică de nu mai ştiam pe unde să ne ascundem. Când venea Nicu Ceauşescu, toată lumea stătea drepţi în hotel”, îşi aminteşte Gina.

Citeste mai mult: adev.ro/pk2d4k

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg