fbpx

646x404.jpg

O nouă agresiune cumplită comisă de minori şochează România. Doi minori, de 16 ani şi 13 ani au fost surprinşi de camerele de supraveghere în timp ce lovesc violent un bărbat de 57 de ani aflat în stare de ebrietate. Agresorii au comis fapta pentru 10 lei, bani pe care i-au împărţit. Victima a murit la o lună după ce a fost bătută, iar acum trei zile adolescentul de 16 ani a fost arestat. Cel de 13 ani nu poate răspunde penal.

Ştefan Popa (16 ani) şi amicul său de 13 ani se aflau, pe 14 octombrie, pe terasa unui bar din satul Vâlcele, comuna Vlâdeni, judeţul Iaşi. În jurul orei 17.00, conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale barului, Popa bea o gură de bere după care merge la masa la care se afla Teodor Alexuc, un bărbat de 57 de ani ce se afla în stare de ebrietate.

Fără niciun avertisment, Ştefan începe să îl lovească pe adult cu picioarele şi pumnii în cap şi corp. Băiatul de 13 ani vine şi el, la un moment dat, să dea în Alexuc, procurori concluzionând că el e cel care a sustras cei 10 lei din buzunarul victimei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Minorii au împărţit banii după ce l-au lovit pe Alexuc. După câteva minute în care l-a bătut crunt pe adult, adolescentul s-a potolit iar victima a mers la casa sa, situată la câţiva metri de bar.

Citeste mai mult i VIDEO pe adevarul.ro


Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg