646x404.jpg

O nouă agresiune cumplită comisă de minori şochează România. Doi minori, de 16 ani şi 13 ani au fost surprinşi de camerele de supraveghere în timp ce lovesc violent un bărbat de 57 de ani aflat în stare de ebrietate. Agresorii au comis fapta pentru 10 lei, bani pe care i-au împărţit. Victima a murit la o lună după ce a fost bătută, iar acum trei zile adolescentul de 16 ani a fost arestat. Cel de 13 ani nu poate răspunde penal.

Ştefan Popa (16 ani) şi amicul său de 13 ani se aflau, pe 14 octombrie, pe terasa unui bar din satul Vâlcele, comuna Vlâdeni, judeţul Iaşi. În jurul orei 17.00, conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale barului, Popa bea o gură de bere după care merge la masa la care se afla Teodor Alexuc, un bărbat de 57 de ani ce se afla în stare de ebrietate.

Fără niciun avertisment, Ştefan începe să îl lovească pe adult cu picioarele şi pumnii în cap şi corp. Băiatul de 13 ani vine şi el, la un moment dat, să dea în Alexuc, procurori concluzionând că el e cel care a sustras cei 10 lei din buzunarul victimei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Minorii au împărţit banii după ce l-au lovit pe Alexuc. După câteva minute în care l-a bătut crunt pe adult, adolescentul s-a potolit iar victima a mers la casa sa, situată la câţiva metri de bar.

Citeste mai mult i VIDEO pe adevarul.ronegativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...