fbpx

Screenshot_19.png

Un șofer din Timișoara a filmat doi tineri care par să se afle sub influența noului drog „Zombie”. Imaginile surprinse joi dimineața arată comportamentul bizar al tinerilor, care abia se mai țin pe picioare.

Interpelați de șofer, tinerii nu par să conștientizeze că cineva vorbește cu ei. Potrivit Tion.ro, situaţia celor doi tineri nu este singulară, întrucât mai mulţi tineri din Timişoara au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au consumat substanţe cu efect asemănător.

Citește și: Alți tineri "zombie" filmați pe străzile din Oradea - VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drogurile „Zombie” pot avea efecte cutremurătoare asupra sănătății fizice și psihice asupra celor care le consumă. Efectele secundare pot fi de-a dreptul înfricoșătoare, ajungând chiar până la convulsii sau comă, explică Tudor Ciuhodaru, medic primar în Medicina de Urgență. 

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg