Cum-arata-autobuzele-Euro-6-de-la-Otokar.-Au-ajuns-in-Bucuresti-la-autobaza-Titan-6.jpg

Alte probleme cu autobuzele noi din Capitală, pentru care Primăria Generală plătește 100 de milioane de euro. Zeci de călători au fost evacuați dintr-un autobuz Otokar, după ce autobuzul a fost inundat de apă clocotită deoarece instalația de încălzire s-a stricat. 

Unul dintre călători care a filmat inundația susține că incidentul a avut loc pe ruta 783, între Piața Unirii și Aeroportul Otopeni. Este vorba despre unul dintre autobuzele noi, care au început să circule în București pe 1 decembrie, relatează digi24

Mai mult, sindicaliștii din cadrul Societății de Transport București (STB) susțin că noile autobuze au numeroase probleme tehnice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În 2019, în București vor ajunge alte 300 de astfel de autobuze. În luna iunie, Primăria Capitalei a semnat contractul cu turcii de la Otokar pentru 400 de autobuze.

Contractul de 100 milioane de euro + TVA prevede ca până la sfârșitul acestui an să fie livrate primele 100 de unități, iar restul de 300 de autobuze să fie livrate în 2019. 

sursa: digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

La Buzău a nins cu... tunete și fulgere - VIDEO

La Smeeni, în județul Buzău, oamenii au avut parte de un fenomen meteo rar întânit: au fost semnalate tunete și fulgere în timp ce afară ningea.  Mai mulți localnici s-au trezit în cursul nopții din cauza...