operatiune-salvare.jpg

Salvamontiștii au intervenit joi noaptea după ce un angajat de la Telecabina Bâlea a fost surprins de o avalanșă. Din fericire, bărbatul a fost salvat la timp.

Bărbatul a încercat să coboare pe schiuri, însă, la un moment dat, a fost surprins de o avalanșă. Salvamontiștii din Sibiu au plecat imediat în căutarea acestuia.

În ciuda întunericului și a temperaturilor scăzute, operațiunea de salvare s-a încheiat cu bine. Victima a fost recuperată de salvamontiști. Bărbatul era epuizat, dar starea acestuia era stabilă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Angajatul de la Telecabina Bâlea a povestit că a plecat pe schiuri, iar la un moment dat a fost surprins de avalanșă. În avalanșă, bărbatul a pierdut schiurile și a încercat continuarea drumului pe jos, pe Valea Balii. Și-a dat seama că este în pericol și a alertat salvamontiștii.

„Acțiunea a fost încheiată cu bine pentru salvatori și, mai ales, pentru cel salvat”, a anunțat Salvamont România - Dispeceratul Național.

Foto - Salvamont România - Dispeceratul Național


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.