61902933.jpg

”Karma is a b...h”, zice englezul. Marian Godina, tocmai el, a rămas fără permis de conducere, fiind prins de foștii lui colegi de la Rutieră, circulând cu 113km/h, în localitate.

Spun foștii colegi, pentru că Mrian Godina nu mai este polițist la rutieră, acum activând pe la mascații care se ocupă cu perchezițiile. Sper să nu plece și din acest departament, pentru că se pare că devine ”victima” foștilor colegi.

Se întorcea de la cumpărături, era noapte, waze-ul îi arăta că este poliția în față, dar Godina făcea fix ce le recomanda altora să nu facă, ironizându-i atunci când o comiteau. 113 km/h în localitate înseamnă permis suspendat și o amendă de peste 600 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imediat după postare, Marian Godina a devenit ținta ironiilor internauților, unii apreciindu-i umorul, alții tratândul așa cum el îi tratase în postările care l-au consacrat.

Într-o postare pe blogul personal, Godina povestește întâmplarea. Click AICI.

61902933.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Decizia CCR privind presemnalizarea radarelor

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii amenajărilor rutiere şi a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constituţionale şi...

Național
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Ce vor păți șoferii care fac live la volan 

Noul Cod Rutier prevede amenzi dure pentru şoferii care fac live la volan. Modificarea importantă şi care ar putea salva multe vieţi este prevăzută de un proiect de lege publicat de Ministerul de...