download (7).jpg

Performanțele profesionale ale funcționarilor publici pe anul 2018 vor fi evaluate în primul trimestru al anului viitor, potrivit unui proiect de ordonanță de urgență a Guvernului privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal-bugetare.

Astfel, conform documentului, evaluarea “performanțelor profesionale individuale ale funcționarilor publici pentru anul 2018 se realizează în perioada cuprinsă între 1 ianuarie și 31 martie 2019”

Evaluarea performanțelor individuale ale înalților funcționarilor publici se va face anual (individuală) și din doi în doi ani (generală), bazată pe raportul de activitate al evaluatului, pe referatul de evaluare, pe fișa postului celui evaluat și pe baza obiectivelor pentru perioada evaluată și indicatorii de performanță.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Etapele de evaluare vor rămâne aceleași, la fel și sistemul de calificative (de la nesatisfăcător, la foarte bine).

Detalii pe avocatnet.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.