fbpx

Droguri Covasna1.jpg

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului GAVRILUȚ OVIDIU,  subofițer în cadrul  Inspectoratul  de  Jandarmi  Județean Brașov,  pentru săvârşirea  infracţiunilor  de  introducere în țară, fără drept, de droguri de mare risc şi  trafic de droguri de mare risc.

Comunicatul DIICOT

Procurorii  DIICOT – Biroul Teritorial Covasna împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul  Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna l-au surprins în flagrant,  pe raza municipiului Brașov, pe inculpatul  Gavriluț Ovidiu,   în timp ce  ridica, de la un transportator privat, un colet livrat prin intermediul unei firme de transport international.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu ocazia controlului coletului, au fost descoperite, disimulate într-un ambalaj de patiserie, 70 de grame de cocaină fără aditivi, valoarea de piață a acesteia fiind estimată la suma de 15.000 de euro.

Tribunalul Militar Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Operațiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

VIDEO

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg