speranta-cliseru.jpg

Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, a fost schimbat din funcție printr-o hotărâre adoptată în ședința de azi a guvernului.

"A existat acel punct pe ordinea de zi, a fost discutat și aprobat, este vorba despre încetarea mandatului prefectului de București. A încetat mandatul prefectului de București", a declarat purtătorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu.

Bucureștiul a rămas momentan fără prefect, pentru că în ședința de azi nu a fost numit și un înlocuitor al Speranței Cliseru.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"A fost o hotărâre privind încetarea mandatului, nu a fost un act normativ privind numirea unui alt prefect", a precizat Nelu Barbu.

sursa: libertatea.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.