1-ocant-bebelus-de-trei-luni-din-botosani-gasit-aproape-inghetat-si-plin-de-purici.jpg

Un bebeluş de 3 luni a fost adus la Secția Pediatrie a Spitalului Județean din Botoșani, aproape în șoc hipotermic și nealimentat.

Micuțul provine dintr-o familie cu probleme, din satul Blândești, mama fiind consumatoare de băuturi alcoolice, iar tatăl având ordin de restricție. 

O altă familie de botoşăneni a vrut să-i ajute pe cei trei copii, însă aceştia au rămas șocați să vadă în ce condiții trăiau și au sesizat imediat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Colegii mei de la Complexul de Servicii l-au dus pe copil la spital pentru că l-au găsit în casă în condiții de nedescris. Era aproape înghețat, flămând, slăbit și cu suspiciune de purici, de păduchi. Familia mai are un copil în vârstă de 10 ani și un altul de 18 ani.

Cel de 18 ani avea, chipurile, grijă de ceilalți mai mici. Mama era plecată la tăiat porcul, nu se știe care și tata are ordin de restricție, deci nu are voie să se apropie de locuință. Pe noi ne-a sesizat o familie care a vrut să ajute familia și când au văzut situația ne-a sesizat și am mers", a declarat pentru botosaneanul.ro Alexandru Colbu, directorul adjunct al DGASPC Botoșani.

sursa: botosaneanul.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.