fbpx

1-ocant-bebelus-de-trei-luni-din-botosani-gasit-aproape-inghetat-si-plin-de-purici.jpg

Un bebeluş de 3 luni a fost adus la Secția Pediatrie a Spitalului Județean din Botoșani, aproape în șoc hipotermic și nealimentat.

Micuțul provine dintr-o familie cu probleme, din satul Blândești, mama fiind consumatoare de băuturi alcoolice, iar tatăl având ordin de restricție. 

O altă familie de botoşăneni a vrut să-i ajute pe cei trei copii, însă aceştia au rămas șocați să vadă în ce condiții trăiau și au sesizat imediat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Colegii mei de la Complexul de Servicii l-au dus pe copil la spital pentru că l-au găsit în casă în condiții de nedescris. Era aproape înghețat, flămând, slăbit și cu suspiciune de purici, de păduchi. Familia mai are un copil în vârstă de 10 ani și un altul de 18 ani.

Cel de 18 ani avea, chipurile, grijă de ceilalți mai mici. Mama era plecată la tăiat porcul, nu se știe care și tata are ordin de restricție, deci nu are voie să se apropie de locuință. Pe noi ne-a sesizat o familie care a vrut să ajute familia și când au văzut situația ne-a sesizat și am mers", a declarat pentru botosaneanul.ro Alexandru Colbu, directorul adjunct al DGASPC Botoșani.

sursa: botosaneanul.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg