fbpx

disloteka.jpg

Diskoteka Festival, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor '80 și '90, se va desfășura între 31 mai și 2 iunie 2019, în Timișoara, și va reuni peste 50 de artiști renumiți.

Pe parcursul celor 3 zile de festival (31 mai, 1 și 2 iunie), hiturile anilor '80 și '90 vor transforma Stadionul Dan Păltinișanu în cea mai mare discotecă în aer liber din lume printr-un concert impresionant desfășurat pe 5 scene.

Peste 50 de artiști, care au lansat pe bandă succese muzicale ce se dovedesc și astăzi la fel de actuale, precum No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base (FOTO), Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana, Admiral C4C, în marea lor parte în premieră în România, dar și mulți alți artiști, MC și DJ români îndrăgiți, strâng rândurile la Timișoara. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Premieră absolută pentru nostalgicii muzicii anilor de glorie ai genurilor europop, eurodance ori reggae, Diskoteka Festival va fi fără doar și poate cea mai grandioasă manifestare muzicală din vestul țării, manifestare de anvergură ce se alătură celor mai mari evenimente muzicale din Europa în 2019.

mai multe detalii aici

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg