fbpx

disloteka.jpg

Diskoteka Festival, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor '80 și '90, se va desfășura între 31 mai și 2 iunie 2019, în Timișoara, și va reuni peste 50 de artiști renumiți.

Pe parcursul celor 3 zile de festival (31 mai, 1 și 2 iunie), hiturile anilor '80 și '90 vor transforma Stadionul Dan Păltinișanu în cea mai mare discotecă în aer liber din lume printr-un concert impresionant desfășurat pe 5 scene.

Peste 50 de artiști, care au lansat pe bandă succese muzicale ce se dovedesc și astăzi la fel de actuale, precum No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base (FOTO), Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana, Admiral C4C, în marea lor parte în premieră în România, dar și mulți alți artiști, MC și DJ români îndrăgiți, strâng rândurile la Timișoara. 

Premieră absolută pentru nostalgicii muzicii anilor de glorie ai genurilor europop, eurodance ori reggae, Diskoteka Festival va fi fără doar și poate cea mai grandioasă manifestare muzicală din vestul țării, manifestare de anvergură ce se alătură celor mai mari evenimente muzicale din Europa în 2019.

mai multe detalii aici

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
Economic
  • Marți, 19 Martie 2019
  • De Mihai Popescu

Când începe programul Rabla 2019

Ministrul Mediului, vicepremierul Graţiela Gavrilescu, a anunţat, luni că Programul „Rabla 2019” va demara până pe 5 aprilie, iar Guvernul şi-a propus să aloce, la fel ca şi anul trecut, fonduri...

Social
  • Luni, 18 Martie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Când se majorează alocațiile de stat pentru copii

Potrivit unei ordonanțe de guvern, alocațiile de stat pentru copii majorate se plătesc începând cu luna următoare intrării în vigoare a Legii bugetului de stat pe 2019. În condițiile în care Legea...

970.jpg