YXNoPTEwOTU3Y2VhZGYwZjJhOTM4NmMxZDk1NGIyNjQxYTVj.thumb.jpg

”Părerea noastră este ca banii din Pilonul II să meargă în Pilonul I sau III, astfel încât persoana să nu rămână fără protecție.”

Premierul Dăncilă a anunțat că Executivul va adopta ordonanța de urgență pentru modificarea Codului Fiscal în ședința de guvern de astăzi, dacă va avea avizul Comitetului Economic și Social.

Viorica Dăncilă a anunțat o modificare în ceea ce privește Pilonul II de pensii, în sensul în care românii nu își vor putea retrage banii (cum era anunțat inițial), ci vor putea transfera banii fie în Pilonul I, adică la pensia de stat, fie către Pilonul III, o pensie privată facultativă pe o pot alege.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pilonul de pensii este în cadrul acestei ordonanțe. Sunt mai multe aspecte. Părerea noastră este ca banii să meargă în Pilonul I sau III, astfel încât persoana să nu rămână fără protecție”, a spus aceasta.

sursa biziday


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.