PTY4NjZkOTUyZGE0NzEzYmJhMGU5N2M4M2YyZTNkMDQ0.thumb.jpg

Au venit în România să joace rugby, dar au ajuns să deszăpezească aeroportul din Timisoara! Rugbiştii unei echipe din Anglia au fost filmaţi în timp ce curăţau pista din Timişoara, pentru a putea decola.

Scenele incredibile au fost filmate chiar de arbitrul meciului care ar fi trebuit să aibă loc în oraş, dar care a fost anulat tot din cauza ninsorilor.

Pentru că zăpada era prea mare şi pe teren, partida a fost pierdută de timişoreni la masa verde, iar sportivii englezi au făcut cale întoarsă la aeroport. Unde au găsit aceiaşi nămeţi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În mod normal, procedurile interzic pasagerilor să se ocupe de activităţi de acest gen.  Reprezentanţii aeroportului din Timişoara spun însă că deszăpezirea a început spontan, la iniţiativa sportivilor din Marea Britanie.

sursa: digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.