De-ce-tace-Klaus-Iohannis--nici-macar-Viorica-Dancila-nu-ne-poate-spune.jpg

Viorica Dăncilă l-a reclamat pe preşedinte, pentru că refuză remanierea propusă de PSD. 

Premierul a susţinut că preşedintele a încălcat legea fundamentală pentru că nu a acceptat schimbarea miniştrilor de la Dezvoltare şi Transporturi. 

Premierul Viorica Dăncilă îl critică pe șeful statului pentru că nu a luat act de demisiile a doi miniștri, pentru că nu a numit persoanele pe care premierul le-a propus la Dezvoltare și Transporturi și pentru că a refuzat să-i revoce din funcție pe titularii celor două portofolii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Viorica Dăncilă a mai afirmat că șeful statului a creat un blocaj instituțional, un conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Guvern și le cere judecătorilor constituționali să dea o soluție.

Curtea Constituțională s-a reunit miercuri, dând dreptate premierului. Sunt așteptate și precizările CCR referitoare la calea de urmat.

De-ce-tace-Klaus-Iohannis--nici-macar-Viorica-Dancila-nu-ne-poate-spune.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Decizia CCR privind presemnalizarea radarelor

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii amenajărilor rutiere şi a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constituţionale şi...

Național
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Papa Francisc vine în România

Papa Francisc vine în România anul acesta. Vizita ar urma să aibă loc la sfârşitul lunii mai, după invitaţia lansată anul trecut de preşedintele Klaus Iohannis şi de reprezentanţii Biseriicii...