porc.jpg

Un bărbat din Râșnov s-a dus să-și plătească datoria de 1.100 de lei către stat, cu un porc viu. Omul a spus că n-avea bani lichizi, dar avea un porc de peste 100 de kilograme care ar fi valorat cam cât datoria lui.

Prima oară a fost oprit în centrul oraşului de Poliţia Locală, care l-a escortat acasă cu tot cu porc, a dezvăluit observator.tv.

Omul, care duhnea a alcool, s-a întors, cu tot cu porc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„În jurul orei 16.00 a reuşit să ajungă cu porcul până la primărie. Aici a fost recalcitrant, poliţiştii locali au încercat să-l liniştească din nou, nu au avut pe cine”, a spus Răzvan Iancu, purtător de cuvânt Primăria Râșnov. 

Bărbatul a fost luat cu o ambulanţă şi dus la spitalul de psihiatrie, pentru a fi controlat. Porcul a mai stat un timp în curtea primăriei, până când rudele bărbatului au venit să-l recupereze. 

Dacă medicii vor stabili că bărbatul care şi-a dus porcul la primărie a avut discernământ, acesta va fi amendat pentru tulburarea ordinii publice.

sursa: observator.tv


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.