bani-talon-pensie-605x403.jpg

Ministrul de Finanțe a anunțat că, începând cu data de 1 ianuarie 2019, valoarea punctului de pensie se menține la 1.100 lei.

Următoarea majorare, de 15%, este programată la 1 septembrie 2019. Atunci, valoarea punctului de pensie va ajunge la 1265 de lei.

Citește și Schimbări majore pentru pilonul II de pensii, unde cotizează aproape toți angajații

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot de la 1 septembrie 2019 se majorează cu 10% și pensia socială minimă, care va crește de la 640 de lei, cât este în prezent, la 704 lei. 

sursa: hotnews.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.