accident-dambovita.jpg

Accidentul rutier s-a produs marți după-amiază, pe DN 71, pe raza satului Bâldana, comuna Tărtășești, județul Dâmbovița, după ce șoferul unui autoturism ar fi adormit la volan.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier. Potrivit primelor informații, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 74 de ani, din București, ar fi adormit la volan, moment în care mașina a părăsit partea carosabilă.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. În urma accidentului, conducătorul autoturismului a fost rănit ușor și a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier, a anunțat IPJ Dâmbovița. 

accident-dambovita.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...