fbpx

48378879_2505384266169387_5170827289339887616_n.jpg

Sarcină extrem de dificilă pentru salvamontiștii din Gorj. Din cauza căderilor masive de zăpadă mai multe persoane au rămas izolate, potrivit Salvamont România - Dispeceratul Național. Prima intervenție a vizat o familie cu doi copii, care a rămas blocată într-o cabană. Alți doi bătrâni au rămași izolați într-un conac din Plaiul Bumbeștilor, iar șase persoane sunt blocate într-o cabană din Masivul Parâng.

Iarna s-a instalat în special în zona de munte, unde a nins abundent. Mai multe persoane au fost surprinse de căderile de zăpadă, potrivit Salvamont România.

Prima solicitarea din Masivul Parâng a vizat doi bătrâni surprinși de căderile de zăpada din ultimele zile la unul dintre conacele din Plaiul Bumbestilor si cu care nu se mai poate lua legatura. „Zăpada are între 70 și 100 de cm și poteca de acces este blocată de foarte multi arbori căzuți. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O a doua intervenție a salvamontiștilor din Gorj este pentru recuperarea unei familii cu doi copii, în vârstă de un an, respectiv, 2 ani, înzăpeziți într-o cabana, rămasă fără căldură, curent electric și fără cale de acces datorită stratului mare de zăpadă căzută.

Salvamontiștii gorjeni intervin și pentru a transporta alimente de strictă necesitate și combustibil pentru un generator la o cabana izolată din masivul Parâng în care se află șase persoane blocate de zăpezile masive căzute, a anunțat Salvamont România.

Foto: Salvamont România - Dispeceratul Național Salvamont.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg