droghi-e1544789694617.jpeg

Alți tineri drogați cu ”zombie” au fost filmați pe străzile din Oradea. Drogul extrem de toxic paralizează efectiv consumatorul, care nu se mai poate mișca, iar efectele sale pe termen lung sunt devastatoare.

Drogul face parte din categoria etnobotanicelor și din această cauză a ajuns să fie extrem de ușor de procurat. Mai mulți tineri din Oradea au fost filmați pe străzile din oraș sub influența acestui drog. Nu pot să se țină pe picioare și se sprijină de un zid.

Filmările au fost realizate de către locuitori ai orașului pe 11 decembrie și pe 13 decembrie, în Oradea, arată bihon.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Specialiștii spun că această combinație de substanțe etnobotanice-zombie  este, poate, cea mai puternică substanță halucinogenă a ultimilor ani, și poate duce la paranoia și la episoade psihotice severe. 

zombie-oradea-2-e1544608284733.jpg

sursa: bihon.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

La Buzău a nins cu... tunete și fulgere - VIDEO

La Smeeni, în județul Buzău, oamenii au avut parte de un fenomen meteo rar întânit: au fost semnalate tunete și fulgere în timp ce afară ningea.  Mai mulți localnici s-au trezit în cursul nopții din cauza...