ploaie-inghetata-autostrada-a2.jpg

Centrul Infotrafic a anunțat că traficul auto este îngreunat „pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe tronsonul kilometric 12 – 20, unde este semnalată ploaie înghețată”.

„Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să sporească atenția la volan și mărească distanța de siguranță între vehicule, să folosească frâna de motor pentru reducerea vitezei, evitând astfel deraparea pe un carosabil umed sau alunecos”, este sfatul Centrului Infotrafic.

Potrivit reprezentanților IGPR, nu sunt înregistrate evenimente rutiere. La această oră (11.30), pe tronsonul respectiv se acționează cu material antiderapant.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Ploaia înghețată” este un fenomen meteo mai rar întâlnit. În acest caz picăturile de ploaie suprarăcite îngheață instantaneu, fapt care favorizează formarea poleiului.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.