fbpx

48381829_1932119756902145_3240209845923610624_o.jpg

Imagini emoționante în Gorj, unde jandarmii montani au avut o misiune specială. Au salvat șase căței de la o moarte sigură. Animalele erau prinse sub zăpadă, în zona Rânca. Jandarmii au fost alertați de mama puilor. Cățelușii au fost găsiți aproape îngropați în zăpadă. Jamdarmii i-au salvat, i-au urcat în mașină și i-au încălzit. Cățelușa a urmat mașina jandarmilor un kilometru până și-a văzut puii în siguranță.

Întâmplarea a fost povestită pe pagina de Facebook chiar de salvatori:

"Salvăm suflete când turiștii sunt în siguranță la munte. Astăzi, o patrulă de jandarmi montani din Rânca, aflată într-o misiune de patrulare auto a văzut la limita zonei montane o cățea care era agitată. Un coleg a mers să vadă care este motivul agitației și a găsit mai mulți cățeluși împrăștiați în zăpadă pe o pantă. Fiind uzi, scâncind de frig, jandarmii montani i-au urcat în mașină și au mers la sediul postului montan, cățeaua urmându-i după mașină. A fost improvizat într-o magazie un culcuș unde cei șase cățeluși vor sta. Ne implicăm pentru că ne pasă. Un doctor veterinar îi va consulta în curând și vom lua o decizie înțeleaptă. Așteptăm cu interes orice opinie constructivă și benefică pentru sufletele salvate."

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La întrebarea unui internaut de ce nu a fost luată și cățelușa în mașină, alături de pui, jandarmii auspus că aceasta a fost agresivă.

VIDEO

sursa: digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg