62008934.jpg

400 de călători porniţi cu trenul de la Timişoara sau Arad au ajuns abia luni dimineaţă în Capitală, după mai bine de 24 de ore de chin.

Oamenii au fost nevoiţi să stea în câmp sau în halte fără apă sau provizii, după ce ninsorile şi copacii care au căzut pe sine au blocat circulaţia pe calea ferată.

Însumat, călătorii au avut o întârziere de peste o zi şi jumătate. Ministrul Transporturilor susţine că nu sunt bani pentru a tăia copacii de lângă linii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În aceste condiţii de iarna cruntă au călătorit sute de pasageri ce s-au încumetat să vină cu trenul din vestul ţării spre Capitală. Iar aşteptarea nu a fost deloc una uşoară.

Citește continuarea pe Știrile Pro TV


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.