ISU ARAD 1.jpg

Elevii și preșcolarii din județul Timiș vor sta acasă luni și marți, pe 17 și 18 Decembrie, anunță inspectorul general școlar al județului,  Aura Danielescu.

E stare de alertă în Timiș după ce, viscolul a pus la pământ zeci de stâlpi de electricitate. 60 de localități au rămas în beznă. Pompierii au intervenit în 140 de situaţii de urgenţă în ultimile 24 de ore, iar drumurile naţionale şi cele judeţene sunt greu practicabile.

Duminică a fost convocat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a intervenţiei şi Grupa Operativă ISU Timiş, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului județean pentru Situaţii de Urgenţă.  Inspectoratul General de pompieri a cerut subunității din Arad să trimită în Timiș un container de iluminat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drumuri impracticabile și în Arad

Și pompierii din Arad au lucrat neîntrerupt mai bine de 14 ore. Peste 40 de pompieri au ieșit pe teren cu mai multe mijloace tehnice și au îndepărtat 15 copaci puși la pământ de viscol, pe mai multe drumuri din județ.

24 de localități fără curent la Hunedoara

Aproximativ 11.400 de locuinţe din 24 de localităţi ale judeţului Hunedoara au rămas duminică fără energie electrică din cauza defecţiunilor apărute pe reţele, după ce, în ultimele două zile a nins fără oprire. 16 echipe ale companiei de electricitate Enel acţionează în teren pentru remedierea avariilor apărute la reţelele de curent electric. Zăpada a afectat și circulaţia pe DN7 şi DN66, potrivit ISU Hunedoara.

Zeci de familii din Vrancea, în beznă

Și în Vrancea, crengile căzute pe reţelele de alimentare cu energie electrică au lăsat fără curent aproximativ 1.000 de locuitori. Aici, defecțiunile au fost remediate după câteva ore, a anunțat ISU Vrancea. Zăpada și viscolul au făcut prăpăd în Vestul țării. Aproximativ 200 de localități au rămas fără electricitate.  

ISU ARAD 3.jpg

ISU ARAD 2.jpg

ISU ARAD 1.jpg

ISU ARAD.jpg

Sursa foto: ISU ARAD 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Luni, 14 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Cod galben de viscol în zona de munte din Prahova

ANM a emis un cod galben de intensificări ale vântului în Prahova (zona de munte) și viscol valabil din această după-amiază până pe 16 ianuarie, ora 20.  Atenționarea meteo: Vântul va prezenta...