fbpx

ISU ARAD 1.jpg

Elevii și preșcolarii din județul Timiș vor sta acasă luni și marți, pe 17 și 18 Decembrie, anunță inspectorul general școlar al județului,  Aura Danielescu.

E stare de alertă în Timiș după ce, viscolul a pus la pământ zeci de stâlpi de electricitate. 60 de localități au rămas în beznă. Pompierii au intervenit în 140 de situaţii de urgenţă în ultimile 24 de ore, iar drumurile naţionale şi cele judeţene sunt greu practicabile.

Duminică a fost convocat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a intervenţiei şi Grupa Operativă ISU Timiş, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului județean pentru Situaţii de Urgenţă.  Inspectoratul General de pompieri a cerut subunității din Arad să trimită în Timiș un container de iluminat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drumuri impracticabile și în Arad

Și pompierii din Arad au lucrat neîntrerupt mai bine de 14 ore. Peste 40 de pompieri au ieșit pe teren cu mai multe mijloace tehnice și au îndepărtat 15 copaci puși la pământ de viscol, pe mai multe drumuri din județ.

24 de localități fără curent la Hunedoara

Aproximativ 11.400 de locuinţe din 24 de localităţi ale judeţului Hunedoara au rămas duminică fără energie electrică din cauza defecţiunilor apărute pe reţele, după ce, în ultimele două zile a nins fără oprire. 16 echipe ale companiei de electricitate Enel acţionează în teren pentru remedierea avariilor apărute la reţelele de curent electric. Zăpada a afectat și circulaţia pe DN7 şi DN66, potrivit ISU Hunedoara.

Zeci de familii din Vrancea, în beznă

Și în Vrancea, crengile căzute pe reţelele de alimentare cu energie electrică au lăsat fără curent aproximativ 1.000 de locuitori. Aici, defecțiunile au fost remediate după câteva ore, a anunțat ISU Vrancea. Zăpada și viscolul au făcut prăpăd în Vestul țării. Aproximativ 200 de localități au rămas fără electricitate.  

ISU ARAD 3.jpg

ISU ARAD 2.jpg

ISU ARAD 1.jpg

ISU ARAD.jpg

Sursa foto: ISU ARAD 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg