fbpx

zapada timis.jpg

Zăpada care a căzut în ultimele zile în Timiș duce la închiderea școlilor și grădinițelor pentru două zile. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au solicitat prefectului de Timiș închiderea școlilor în Timiș. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a votat suspendarea cursurilor în școli și grădinițe.

Oficial, toate școlile și grădinițele din Timiș vor fi închise luni și marți, în urma votului Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Zăpada pune probleme pe drumuri, accesul către școli este îngreunat sau imposibil, sunt zeci de localități fără curent, sunt elevi și profesori navetiști.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Situația este una alarmantă la nivelul școlilor din Timiș. Sunt zeci de școli în județ fără curent și căldură, locuri unde elevii și profesorii nu pot ajunge, din cauza drumurilor care nu sunt practicabile.

Conform situației transmisă de Inspectoratul Școlar Timiș, aproximativ 40 de școli au rămas fără curent și căldură din cauza vremii, iar alte câteva sunt complet izolate din cauza drumurilor blocate de zăpadă.

sursa: realitatea.net

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg