zapada timis.jpg

Zăpada care a căzut în ultimele zile în Timiș duce la închiderea școlilor și grădinițelor pentru două zile. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au solicitat prefectului de Timiș închiderea școlilor în Timiș. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a votat suspendarea cursurilor în școli și grădinițe.

Oficial, toate școlile și grădinițele din Timiș vor fi închise luni și marți, în urma votului Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Zăpada pune probleme pe drumuri, accesul către școli este îngreunat sau imposibil, sunt zeci de localități fără curent, sunt elevi și profesori navetiști.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Situația este una alarmantă la nivelul școlilor din Timiș. Sunt zeci de școli în județ fără curent și căldură, locuri unde elevii și profesorii nu pot ajunge, din cauza drumurilor care nu sunt practicabile.

Conform situației transmisă de Inspectoratul Școlar Timiș, aproximativ 40 de școli au rămas fără curent și căldură din cauza vremii, iar alte câteva sunt complet izolate din cauza drumurilor blocate de zăpadă.

sursa: realitatea.net


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.