Screenshot_16.png

Opt ani de închisoare a primit un tânăr teribilist care, în primăvara anului trecut, a luat pe capotă un poliţist care a vrut să îl amendeze în trafic.

Tribunalul Bucureşti a pronunţat prima sentinţă în dosarul lui Ronnen Herşcovici, tânărul de 23 de ani care în primăvara anului 2017 a fost implicat într-un incident cu un poliţist de la Brigada Rutieră a Capitalei.

Tânărul a fost judecat după ce, în martie anul trecut, a trecut cu maşina pe roşu, a fost tras pe dreapta de poliţişti, dar a refuzat să le prezinte documentele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Apoi, a încercat să fugă, agăţând un poliţist cu oglinda maşinii şi târându-l zeci de metri.

În încercarea de a scăpa, a lovit două maşini de poliţie. Oamenii legii au reuşit să îl oprească după ce au tras mai multe focuri de avertisment.

Sursa: Digi24.ro

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.