fbpx

trufe-padure.jpg

Polițiștii de ordine publică din Gorj au descoperit, ieri, în timpul unei acțiuni, patru kilograme de trufe albe și negre, culese fără acordul proprietarilor terenurilor și fără a avea autorizație de recoltare. Cel care le-ar fi recoltat ilegal a fost identificat și sancționat contravențional, „marfa” fiind confiscată, a anunțat IGPR.

Astfel, polițiștii de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în baza planului „SCUTUL PĂDURII”, au desfășurat, ieri, o acțiune ce a avut ca scop prevenirea și combaterea delictelor silvice, în localitatea Peștișani, județul Gorj.

„În cadrul acesteia, a fost identificat un bărbat, de 23 de ani, din Hunedoara, care ar fi recoltat 3, 822 de kilograme de trufe albe și 322 de grame de trufe negre, din păduri, fără acordul proprietarilor terenurilor și fără a avea autorizație de recoltare. Pentru fapta sa, a fost sancționat contravențional cu 2.000 de lei, potrivit Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar cantitatea de trufe găsită a fost confiscată”, a anunțat IGPR.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La acțiune au participat jandarmi şi lucrători ai Direcției Silvice Gorj.

Pe piață trufele se vând cu prețuri între 150 de euro și 3.000 de euro.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg