accident-brasov.jpg

Accidentul rutier s-a produs vineri seară pe DN 1A, în zona localității Babarunca, județul Brașov, după ce un autocamion și un microbuz de transport persoane au intrat în coliziune.

Potrivit IGPR, cauza producerii accidentului rutier a fost „pătrunderea pe contrasens într-o curbă de către șoferul microbuzului”.

În urma impactului cinci persoane au fost rănite.  Acestea sunt conștiente și prezintă leziuni ușoare la prima vedere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea circulației de către polițiștii de la Rutieră..

Foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.