img.jpg

O fetiţă de 12 ani din Leţcani a ajuns la spital cu răni foarte grave după ce a traversat neregulamentar strada și a fost strivită de un autoturism.

Fetiţa are ambele picioare rupte şi a fost salvată de medici şi martori de la moarte. Accidentul îngrozitor a avut loc astăzi de dimineață, în localitatea Leţcani, spun cei de la adevarul.ro.

Potrivit informaţiilor oferite de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, fetiţa ar fi traversat neregulamentar, printr-un loc situat la aproximativ 40 de metri de o trecere de pietoni, într-o zonă cu vizibilitate redusă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O maşină care venea înspre Iaş a lovit-o brutal. O imagine surprinsă de martori imediat după accident arată cum cărţile cu care micuţa mergea la şcoală au fost împrăştiate pe şosea. 

După impact, fetiţa a intrat în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au fost începute de martori şi continuate de cadrele medicale. După aproximativ 20 de minute, victima şi-a revenit şi a putut fi transportată la spital. 

Potrivit medicilor, I.L.B a fost diagnosticată cu tramatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism toraco-abdominal, contuzie de bazin, dar şi fractură a femurului de la ambele picioare. Ea a fost dusă la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”, unde va rămâne internată, cel mai probabil, în următoarele săptămâni. 

sursa: adevarul.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.