fbpx

img.jpg

O fetiţă de 12 ani din Leţcani a ajuns la spital cu răni foarte grave după ce a traversat neregulamentar strada și a fost strivită de un autoturism.

Fetiţa are ambele picioare rupte şi a fost salvată de medici şi martori de la moarte. Accidentul îngrozitor a avut loc astăzi de dimineață, în localitatea Leţcani, spun cei de la adevarul.ro.

Potrivit informaţiilor oferite de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, fetiţa ar fi traversat neregulamentar, printr-un loc situat la aproximativ 40 de metri de o trecere de pietoni, într-o zonă cu vizibilitate redusă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O maşină care venea înspre Iaş a lovit-o brutal. O imagine surprinsă de martori imediat după accident arată cum cărţile cu care micuţa mergea la şcoală au fost împrăştiate pe şosea. 

După impact, fetiţa a intrat în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au fost începute de martori şi continuate de cadrele medicale. După aproximativ 20 de minute, victima şi-a revenit şi a putut fi transportată la spital. 

Potrivit medicilor, I.L.B a fost diagnosticată cu tramatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism toraco-abdominal, contuzie de bazin, dar şi fractură a femurului de la ambele picioare. Ea a fost dusă la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”, unde va rămâne internată, cel mai probabil, în următoarele săptămâni. 

sursa: adevarul.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook