s604x0_furt_nepoata_40.000_de_euro_Miroslava_5_.jpeg

Andreea, în vârstă de 18 ani și iubitul ei, Petru, au spart uşa magaziei, apoi cufărul şi au plecat cu 33.000 de euro şi 5.400 de lei. S-au oprit în Iaşi, în magazinele de haine, apoi și-au cumpărat telefoane de ultimă generaţie, au mâncat în restaurante de lux şi au pierdut nopţi prin cazinouri.  

O adolescentă din Iaşi a furat zeci de mii de euro de la bunici şi i-a cheltuit la cazino, împreună cu iubitul ei. Cei doi au "spart" 12.000 de euro în şase zile.

Andreea are 18 ani şi ştia de la părinţii ei că bunicii din Miroslava vânduseră cu 40.000 de euro un teren. Bătrânii puseseră deoparte 33.000 de euro, după ce le dăduseră copiilor lor 7.000 de euro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Îndrăgostită nebunește de Petru Vascal, un tânăr din Iași, Andreea a dat lovitura şi i-a jefuit pe bunici. Aceştia, scrie bzi.ro, ascunseseră banii într-un cufăr, într-o anexă din curtea casei.

Andreea şi Petru au spart ușa magaziei, apoi cufărul și au plecat cu 33.000 de euro şi 5.400 de lei. S-au oprit direct în Iaşi, în magazinele de haine.

Cei doi tineri s-au dus la mall, unde şi-au cumpărat haine scumpe, telefoane de ultimă generaţie, au mâncat apoi în restaurante de lux şi au pierdut nopţi prin cazinouri. 

Şase zile a durat petrecerea celor doi, joi ei fiind arestaţi. Cheltuiseră deja 12.000 de euro din banii furaţi. Bunicii fetei au primit înapoi 21.000 de euro.

sursa: bzi.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Economic
  • Marți, 15 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Un nou minim istoric pentru leu - 4,6822 lei/1euro

Continuă deprecierea monedei naționale în fața celei europene. Moneda unică a crescut marți la nivelul de 4,6822 lei, o creștere de 0,11%, respectiv 0,0051 lei față de nivelul înregistrat luni. Și...

Național
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Papa Francisc vine în România

Papa Francisc vine în România anul acesta. Vizita ar urma să aibă loc la sfârşitul lunii mai, după invitaţia lansată anul trecut de preşedintele Klaus Iohannis şi de reprezentanţii Biseriicii...