aurbana4_51321300.jpg

Vineri, la ora 17:00, CNAIR va deschide circulației rutiere lotul de 3,3 kilometri din Autostrada Bucureşti – Ploieşti, construit de grecii de la Aktor.

Pe lângă cei 3,3 kilometri construiţi de grecii de la Aktor, vineri vor mai fi daţi traficului încă 3 kilometri de autostradă, realizaţi de fostul constructor, dar nefolosiţi până în prezent.

Lucrările au început în primăvara anului 2016 și au costat 129,18 milioane de lei, fără TVA.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO Imagini cu autostrada urbană (sursa: Ministerul Transporturilor)

sursa: economica.net


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.