fbpx

motiune guvern.jpg

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, intitulată "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!", iniţiată de PNL, USR şi PMP, a fost depusă, vineri, la Parlament.

”Astăzi am depus moţiunea de cenzură «Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!». Este o moţiune pe care eram obligaţi să o depunem, având în vedere starea în care această guvernare a adus România, dar, mai ales, viitorul sumbru pe care-l întrevedem dacă această guvernare rămâne în România”, a declarat senatorul liberal Florin Cîţu.

Acesta a fost însoţit de reprezentanţi ai USR şi PMP care au explicat că ”documentul este extrem de important” şi că vor trebui urmăriţi toţi cei care vor vota pentru susţinerea moţiunii, dar, mai ales, cei care vor vota împotrivă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

PNL, USR şi PMP afirmă că programul de guvernare ar trebui să se numească ”Programul de Guvernare după anul 2021 ...”, toate angajmentele fiind amânate după această dată.

În opinia semnatarilor, este periculos pentru interesele naţionale ca țara să rămână pe mâna acestui grup infracţional organizat, care distruge statul de drept şi dinamitează stabilitatea politică şi economică a României. 

sursa: libertatea.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg