motiune guvern.jpg

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, intitulată "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!", iniţiată de PNL, USR şi PMP, a fost depusă, vineri, la Parlament.

”Astăzi am depus moţiunea de cenzură «Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!». Este o moţiune pe care eram obligaţi să o depunem, având în vedere starea în care această guvernare a adus România, dar, mai ales, viitorul sumbru pe care-l întrevedem dacă această guvernare rămâne în România”, a declarat senatorul liberal Florin Cîţu.

Acesta a fost însoţit de reprezentanţi ai USR şi PMP care au explicat că ”documentul este extrem de important” şi că vor trebui urmăriţi toţi cei care vor vota pentru susţinerea moţiunii, dar, mai ales, cei care vor vota împotrivă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

PNL, USR şi PMP afirmă că programul de guvernare ar trebui să se numească ”Programul de Guvernare după anul 2021 ...”, toate angajmentele fiind amânate după această dată.

În opinia semnatarilor, este periculos pentru interesele naţionale ca țara să rămână pe mâna acestui grup infracţional organizat, care distruge statul de drept şi dinamitează stabilitatea politică şi economică a României. 

sursa: libertatea.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.