fbpx

iancu trandafir.jpg

Unul dintre cei mai periculoși interlopi din București, care a comandat înjunghierea lui Nuțu Cămătaru, a murit în pușcărie.

Cunoscut și ca "Regele cocalarilor", Iancu Trandafir era unul dintre cei mai periculoși interlopi din Capitală. Acesta a trăit aproape toată viața în pușcărie, unde s-a impus, în special, prin violență.

Potrivit unor surse judiciare, la un moment dat, Trandafir a avut, în închisoare, un conflict și cu frații Nuțu și Sile Cămătaru, pe care încerca să-i domine.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Inițial, Trandafir ar fi pus un "locotenent" să-l atace pe Sile în toaletă. Acțiunea s-a dovedit un eșec total, în condițiile în care Sile Cămătaru a reacționat imediat și l-a bătut măr pe omul lui Trandafir. Ulterior, același Trandafir a pus un alt pușcăriaș să-l înjunghie pe Nuțu Cămătaru în instanță, în condițiile în care amândoi aveau proces în aceeași zi și în aceeași sală de judecată.

Nici de această dată lui Trandafir nu i-au ieșit socotelile, în condițiile în care asasinul a fost percheziționat înainte de a ieși din închisoare, iar arma albă a fost confiscată.

Recent, deținutul Iancu Trandafir s-a simțit rău și a fost internat, de urgență, la Spitalul Penitenciar Rahova. Nu după multă vreme, acesta a fost găsit mort, iar cauza exactă a decesului va fi stabilită de legiști, în urma analizelor de laborator.

sursa: fanatik.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg