iancu trandafir.jpg

Unul dintre cei mai periculoși interlopi din București, care a comandat înjunghierea lui Nuțu Cămătaru, a murit în pușcărie.

Cunoscut și ca "Regele cocalarilor", Iancu Trandafir era unul dintre cei mai periculoși interlopi din Capitală. Acesta a trăit aproape toată viața în pușcărie, unde s-a impus, în special, prin violență.

Potrivit unor surse judiciare, la un moment dat, Trandafir a avut, în închisoare, un conflict și cu frații Nuțu și Sile Cămătaru, pe care încerca să-i domine.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Inițial, Trandafir ar fi pus un "locotenent" să-l atace pe Sile în toaletă. Acțiunea s-a dovedit un eșec total, în condițiile în care Sile Cămătaru a reacționat imediat și l-a bătut măr pe omul lui Trandafir. Ulterior, același Trandafir a pus un alt pușcăriaș să-l înjunghie pe Nuțu Cămătaru în instanță, în condițiile în care amândoi aveau proces în aceeași zi și în aceeași sală de judecată.

Nici de această dată lui Trandafir nu i-au ieșit socotelile, în condițiile în care asasinul a fost percheziționat înainte de a ieși din închisoare, iar arma albă a fost confiscată.

Recent, deținutul Iancu Trandafir s-a simțit rău și a fost internat, de urgență, la Spitalul Penitenciar Rahova. Nu după multă vreme, acesta a fost găsit mort, iar cauza exactă a decesului va fi stabilită de legiști, în urma analizelor de laborator.

sursa: fanatik.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.