tel.jpg

Două femei din Suceava au fost filmate de camerele de supraveghere dintr-un magazin de draperii și perdele, în timp ce furau un telefon al unei angajate. Incidentul a fost anunțat de către soțul femeii păgubite. 

Două femei din Suceava au mers într-un magazin de draperii și perdele și au văzut că o angajată și-a lăsat telefonul pe masă pentru a face niște măsurători pentru o clientă. 

Cele două femei au cumpărat role de bandă pentru perdele, pe care le-au așezat deasupra telefonului găsit pe masă și în mod surprinzător telefonul s-a "lipit" de rolele cumpărate de acestea. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Furtul  fost reclamat de un bărbat în vârstă de 27 de ani, soțul femeii păgubite, a anunțat suceavanews.ro.

Imaginile au ajuns la poliție, care a făcut un dosar penal pentru furt. 

sursa: suceavanews.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.