incendiu.jpg

Incendiu de proporţii într-un bloc din Bucureşti, pe Bulevardul Ion Mihalache. O persoană a murit în apartamentul de la etajul 7, unde a pornit focul. Pompierii au intervenit cu mai multe  autospeciale. 

ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că intervine, cu patru autospeciale de stingere şi Detaşamentul Special de Salvatori, la un incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul al şaptelea al unui bloc pe Bulevardul Ion Mihalache. 

Primele informaţii arătau că este posibil să fie persoane surprinse la etajele superioare. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ulterior, ISU Bucureşti-Ilfov a precizat că o persoană a fost evacuată de la etajul al cincilea al blocului, iar în apartamentul de unde a pornit focul a fost găsită o persoană decedată. 

Autoscara a fost retrasă din apropiera imobilului, nu mai există risc de extindere a focului și pompierii se apropie de încheierea misiunii

inc.jpg

sursa: mediafax.ro, digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.