fbpx

baie 1.jpg

După atâtea întâmplări nefericite care au loc în școlile românești, iată că mai există și fapte bune, cum sunt acele proiecte în care copiii și cadrele didactice se implică pentru a face mai prietenos locul în care învață. 

Este și cazul unor elevi de la Școala Gimnazială „Pia Brătianu” din București care au reușit să schimbe în totalitate unul dintre grupurile sanitare din școală, pe care l-au botezat „Happy Bathrooms”, dar și curtea școlii, proiect desfășurat în cadrului programului educațional De-a arhitectura în școala mea, la care participă școlari, profesori și arhitecți.

SparkNews.ro  povestește despre niște copii din clasa a VII-a A, care s-au decis să transforme toaleta de la etajul 1 într-un spațiu vesel și modern. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La cursul de arhitectură, au făcut macheta școlii și au decis ce spații vor să schimbe, un grup sanitar și un loc în curtea școlii, iar cu ajutorul arhitecților de la Asociația De-a Arhitectura, copiii au pus pe hârtie cum văd ei noua „baie”, alegând formele, culoarea, designul. 

La doi ani de la derularea proiectului, copiii-arhitecți au părăsit școala gimnazială, însă atmosfera prietenoasă a grupului sanitar de la etajul 1 le-a rămas colegilor mai mici. Unii dintre ei învață, la rândul lor, arhitectura. 

curte7.jpg

curte5.jpg

curte6.jpg

curte3.jpg

curte4.jpg

curte2.jpg

curte1.jpg

baie 4.jpg

baie 3.jpg

baie 2.jpg

sursa: sparknews.ro, foto de-a-arhitectura.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg