bmw sofer arad.jpg

Un şofer de 27 de ani din Arad, prins băut la volanul unui BMW, a luat la pumni un agent de la Rutieră în timp ce acesta din urmă încerca să-l încătuşeze pe tânăr pentru că devenise recalcitrant.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. În jurul orei 02.00, agenții de la Poliția Rutieră Arad au oprit, pe strada Tribunul Dobra, pentru control, un autoturism marca BMW, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 27 de ani. 

Acesta era vizibil sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool în aerul expirat. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform procedurilor, tânărul a fost transportat de polițiști la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După recoltarea primei probe de sânge, tânărul a ieșit la o țigară în fața clădirii spitalului. La un moment dat, polițiștii l-au invitat înăuntru pentru a i se face examenul clinic de către medici. Iritat că n-a apucat să își termine țigara, bărbatul a devenit recalcitrant și a replicat că va intra în spital când temină de fumat, nu când vor polițiștii și medicii.

În acel moment, oamenii legii s-au văzut nevoiți să-l încătușeze pe bărbat, chemându-i în sprijin și pe colegii lor de la Ordine Publică. 

În timp ce polițiștii se chinuiau să-l încătușeze, şoferul și-a ieșit din minți. L-a lovit pe agent cu picioarele şi i-a tras un pumn în față. În urma loviturilor primite, polițistul a căzut la pământ. 

Într-un final, oamenii legii au reușit să-l ducă pe bărbat în spital, unde i s-a făcut examenul clinic și i s-a recoltat și cea de-a doua probă de sânge, scrie specialarad.ro.

Ulterior, bărbatul recalcitrant a fost transportat la sediul Poliției Rutiere, unde a fost audiat și i s-a întocmit un dosar penal pentru ultraj asupra unui polițist.

sursa: specialarad.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.