download (4).jpg

Astăzi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov au oprit în trafic pe centura municipiului Buzău trei  mașini cu 7 ocupanți  care ar fi sustras laptopuri  și produse electrocasnice în valoare de aproximativ 50.000 de euro dintr-un tir care se deplasa pe ruta București-Chișinău. (VIDEO AICI)

Comunicatul IJP Ilfov:

La data de 10 decembrie  a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale și luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale - Ilfov, sprijiniți de polițiști din cadrul I.P.J. Buzău,  au oprit în trafic pe centura orașului Buzău, două autoturisme și o dubă în care se aflau 7 bărbați bănuiți de savârșirea infracțiunii de furt calificat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Persoanele în cauză  ar fi urmărit un tir care plecase din municipiul București cu destinația Chișinău, iar între orașele Râmnicu Sărat și Focșani, aceștia ar fi pătruns în tir în timp ce acesta se afla în mers și ar fi sustras laptopuri și alte produse electrocasnice.

Gruparea se afla în atenția polițiștilor ilfoveni din luna august a.c., iar prejudiciul estimat în cauză este de aproximativ 50.000 de euro.

Cei șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 27 – 44 de ani, din județele Ilfov și Ialomița, au fost conduși la sediul poliției Ilfov pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciilor.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.