accident-arges-3.jpg

Accident grav, în această dimineaţă, pe drumul care leaga Curtea de Argeş de Vâlcea. Două persoane au murit, iar trei au fost rănite, după ce un Duster a intrat cu viteză într-un TIR.

În Duster se aflau angajaţii unei firme de construcții care se îndreptau spre Vidraru. 

Se pare că șoferul Dusterului, un tânăr de 23 de ani, a tăiat o curbă, iar mașina condusă de el s-a dus frontal în TIR-ul care venea din faţă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conducătorul auto și pasagerul din dreapta au murit la Spitalul Curtea de Argeș la scurt timp după ce au fost aduși de ambulanțe.

Cei trei supraviețuitori, şi ei grav răniţi, au fost transferați la Spitalul de Urgență Pitești cu ajutorul unui SMURD pentru victime multiple. 

sursa: ziarulargesul.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.