narcis-accident-suceava-2.jpg

Duminica dimineața, în jurul orei 2.30, pe raza localitătii Vadu Moldovei din județul Suceava a avut loc un accident de circulație în urma căruia cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani au murit.

Un autoturism Ford Mondeo, înmatriculat în județul Suceava, a intrat practic sub un TIR înmatriculat în Turcia. 

Într-o curbă la dreapta, cu marcaj linie continuă şi indicator de depăşire interzisă, Narcis, şoferul Fordului, a intrat cu viteză pe contrasens, vrând să taie curba. S-a izbit frontal cu TIR-ul, iar roţile acestuia au trecut pur şi simplu peste autoturism, maşina celor cinci tineri fiind practic ruptă în două.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Narcis, șoferul de 21 de ani, din comuna Rișca, județul Suceava, care și-a condus prietenii spre moarte, obișnuia să facă LIVE-uri pe Facebook în timp ce se afla la volan. 

Narcis se întorsese acasă de două zile. Tânărul a venit din Anglia, acolo unde muncea, pentru a a face şcoala de şoferi profesionişti.

Ionuț, Iustian, Gabi, Narcis și Ionuț sunt cei cinci prieteni care au murit striviți în accidentul de la Vadu Moldovei.

sursa: spynews.ro, facebook


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.