fbpx

7496450-mediafax-foto-alexandra-pandrea.jpg

Deși expiră de abia pe 17 decembrie termenul până la care se depun scrisori de interes și oferte pentru autostrada Ploiești Brașov, premierul Viorica Dăncilă spune că ar exista 18 oferte, asta la câteva săptămâni după ce Comisia Națională de Prognoză a solicitat amânarea trermenului de depunere a ofertelor preliminare de la 19 noiembrie la 17 decembrie.

Există 18 oferte de parteneriat public-privat pentru autostrada Ploieşti - Comarnic - Braşov, iar la jumătatea lunii ianuarie va fi desemnat constructorul câștigător, a spus premierul Viorica Dăncilă, potrivit mediafax.ro.

Calendarul inițial apărut în sistemul public online de achiziții prevedea depunerea scrisorilor de interes, documentelor de calificare până la 19 noiembrie. Înainte de expirarea termenelor, Comisia Națională de Prognoză (CNP) a prelungit termenul până pe 17 decembrie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Premierul Viorica Dăncilă a mai declarat că "anul acesta, noi trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, şeful CNAIR trebuie să vină şi să-mi spună: «Avem cei 100 de kilometri de autostradă». Dacă zice «nu-i avem», pleacă acasă. Deci avem un act semnat, am promis acest lucru, trebuie să-l facem".

sursa: mediafax.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg
PÂNĂ LA ÎNCHIDEREA URNELOR.
HAI LA VOT!