7496450-mediafax-foto-alexandra-pandrea.jpg

Deși expiră de abia pe 17 decembrie termenul până la care se depun scrisori de interes și oferte pentru autostrada Ploiești Brașov, premierul Viorica Dăncilă spune că ar exista 18 oferte, asta la câteva săptămâni după ce Comisia Națională de Prognoză a solicitat amânarea trermenului de depunere a ofertelor preliminare de la 19 noiembrie la 17 decembrie.

Există 18 oferte de parteneriat public-privat pentru autostrada Ploieşti - Comarnic - Braşov, iar la jumătatea lunii ianuarie va fi desemnat constructorul câștigător, a spus premierul Viorica Dăncilă, potrivit mediafax.ro.

Calendarul inițial apărut în sistemul public online de achiziții prevedea depunerea scrisorilor de interes, documentelor de calificare până la 19 noiembrie. Înainte de expirarea termenelor, Comisia Națională de Prognoză (CNP) a prelungit termenul până pe 17 decembrie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Premierul Viorica Dăncilă a mai declarat că "anul acesta, noi trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, şeful CNAIR trebuie să vină şi să-mi spună: «Avem cei 100 de kilometri de autostradă». Dacă zice «nu-i avem», pleacă acasă. Deci avem un act semnat, am promis acest lucru, trebuie să-l facem".

sursa: mediafax.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Luni, 10 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Meciul FCSB - VIITORUL a fost amânat pentru luni

Partida FCSB - Viitorul, ce urma să se dispute duminică seară pe stadionul din Pitești, a fost amânată pentru luni, de la ora 20.00, din cauza ceții. Ceața densă lăsată peste Pitești duminică seară le-a...