elevb6.jpg

Elevul care a picat de la etajul al doilea al Liceului de Arte "Domnița Bălașa" din Târgoviște este internat la o clinică din Capitală, de joi, dar starea lui este stabilă.  

Joi seară, în jurul orei 18.05, un elev în vârstă de 12 ani, s-a împiedicat și a alunecat peste balustradă.

Copilul a fost găsit pe jos de un agent de pază, era într-o baltă de sânge. De joi, Gabi a stat în comă. Dar și-a revenit, au anunțat medicii, a notat targoviștenews.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Băiatul suferise un traumatism cranio-cerebral acut. Recuperararea sa va mai dura, dar medicii sunt mulțumiți că a ieșit din comă. 

elevb4.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Care este ultima imagine postată de Anca Pop 

Ultima imagine postată de Anca Pop pe contul său de Instagram a pus fanii pe gânduri. Postarea artistei este făcută pe 15 noiembrie, chiar la malul Dunării. În fotografie, artista se uită spre...

Auto-moto
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Starea drumurilor naționale din Prahova

În această dimineață, ninge în majoritatea localităților din Prahova, inclusiv la Ploiești. Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile. Starea DN-urilor din Prahova, potrivit informațiilor furnizate...