smurd-urgenta-sibiu-ambulanta-spital-750x430.jpg

Șapte copii și mama lor s-au intoxicat din cauza unui generator de benzină, pe care îl foloseau pentru a se încălzi. Cei opt stăteau într-o baracă în Sibiu. 

Victimele prezentau cefalee și vărsături, iar apelul la 112 a fost dat inițial de un vecin, apoi a revenit și mama copiilor cu un alt apel, care era conștientă. La fața locului au intervenit imediat echipaje ale Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) și ale Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Sibiu, iar pacineții au fost transportați la Spitalul de Pediatrie Luther și la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu, informează Ora de Sibiu

Copiii, cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, și mama lor de aproximativ 42 de ani sunt stabili acum, în afara oricărui pericol. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: oradesibiu.ro


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

“Atelierele lui Moș Crăciun”, la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești organizează cea de-a VI-a ediție a activității “Atelierele lui Moș Crăciun”, care se va desfășura în perioada 10 – 20 decembrie 2018, în foaierul Teatrului “Toma...