fbpx

Sinucidere-1-650x435.jpg

Miercuri, 5 decembrie, un tânăr de 21 de ani, student la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, și-a pus capăt zilelor. Băiatul a fost găsit mort în locuința sa din Sântana.

Se pare că acesta s-a sinucis folosind un cuțit. Vestea i-a șocat pe apropiații lui Călin, care, la scurt timp după aflarea veștii, au început să posteze mesaje de condoleanțe pe Facebook.

„E dureros să îți iei rămas bun de la cineva în asemenea condiții. E frustrant și greu de acceptat să pierzi un prieten atât de tânăr, care a avut atâtea planuri cu viața sa… e dureros să-i accepți doar amintirea. E dureros să te gândești la durerea care l-a aruncat în această decizie. Pentru cei care l-au cunoscut, astăzi este o zi extrem de grea, tristă și de neînțeles. Călin era una dintre cele mai interesante persoane cunoscute vreodată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

E șocant să vorbesc despre el la trecut. Iar decizia lui de a pleca în acest mod din această lume este la fel de șocantă. Sper ca toți oamenii să primească în viața de apoi ceea ce merită… atunci sigur vei ajunge într-un loc bun, prieten drag…. Dumnezeu să te odihnească în pace”, scrie Emanuel, un prieten de-al lui Călin.

Foștii colegi și profesori din școala generală și liceu urmate de Călin sunt şi ei în stare de şoc.

Cu două săptămâni înainte să-și pună capăt zilelor, Călin a distribuit pe Facebook o fotografie cu câteva ștreanguri. Poza era însoțită de mesajul: „Am început să-mi decorez camera pentru Crăciun”.

Surse neoficiale citate de aradon.ro susţin că tânărul de 21 de ani ar fi lăsat un bilet de adio, în care își cere iertare pentru gestul făcut.

sursa: aradon.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg