fbpx

NDg4NGNiYjBiMTdmMmViNDQ1ZTVkYmEyNA==.thumb.jpg

Fapta abominabilă s-a petrecut în ianuarie. Femeia care a fost înjunghiată într-o grădiniță din Sectorul 2 din București a murit la spital. Agresorul femeii, fostul soț, avea ordin de restricție emis de instanță, și nu avea voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de ea. 

„În baza art. 188 alin. 1 - art. 189 alin. 1 lit. a Cod penal cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal condamnă inculpatul BOTAN MARIUS-CRISTIAN, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat comis asupra unui membru de familie, la pedeapsa detenţiunii pe viaţă”, se arată în decizia Tribunalului București din 29 noiembrie 2018, informează HotNews.ro.

Marius Cristian Botan a atacat-o pe fosta soție, deși instanța a emis un ordin de restricție și nu avea voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de ea, în grădinița pe care femeia de 38 de ani o conducea în București.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

El a urmărit-o până în grădiniță, unde a înjunghiat-o de mai multe ori. Medicii au găsit-o în stare foarte gravă și, în ciuda eforturilor, Nicoleta Botan a murit la Spitalul Floreasca. Bărbatul a fugit dar a fost prins de polițiști la scurt timp.

sursa digi24

NDg4NGNiYjBiMTdmMmViNDQ1ZTVkYmEyNA==.thumb.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg