NDg4NGNiYjBiMTdmMmViNDQ1ZTVkYmEyNA==.thumb.jpg

Fapta abominabilă s-a petrecut în ianuarie. Femeia care a fost înjunghiată într-o grădiniță din Sectorul 2 din București a murit la spital. Agresorul femeii, fostul soț, avea ordin de restricție emis de instanță, și nu avea voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de ea. 

„În baza art. 188 alin. 1 - art. 189 alin. 1 lit. a Cod penal cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal condamnă inculpatul BOTAN MARIUS-CRISTIAN, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat comis asupra unui membru de familie, la pedeapsa detenţiunii pe viaţă”, se arată în decizia Tribunalului București din 29 noiembrie 2018, informează HotNews.ro.

Marius Cristian Botan a atacat-o pe fosta soție, deși instanța a emis un ordin de restricție și nu avea voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de ea, în grădinița pe care femeia de 38 de ani o conducea în București.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

El a urmărit-o până în grădiniță, unde a înjunghiat-o de mai multe ori. Medicii au găsit-o în stare foarte gravă și, în ciuda eforturilor, Nicoleta Botan a murit la Spitalul Floreasca. Bărbatul a fugit dar a fost prins de polițiști la scurt timp.

sursa digi24

NDg4NGNiYjBiMTdmMmViNDQ1ZTVkYmEyNA==.thumb.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Luni, 03 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cine este tânărul înjunghiat mortal în București

Un tânăr a fost înjunghiat mortal într-un imobil din București. UPDATE Surse din anchetă susţin că victima şi criminalul erau prieteni şi ar fi băut toată noaptea până dimineaţă, când între cei doi ar fi...