accident femeie timis.jpg

O femeie în vârstă de 70 de ani a fost lovită în plin de o mașină, pe o trecere de pietoni din zona Piața Verde din Calea Aradului, în Timișoara.

Femeia a traversat strada pe culoarea verde a semaforului, odată cu restul pietonilor, însă până să ajungă pe cealaltă parte a drumului, culoarea semaforului indica deja roșu. Între timp, mașinile au primit și ele unda verde pentru a porni, iar șoferul care se afla pe prima bandă și care a demarat nu a observat-o pe femeia care traversa strada. 

„Un bărbat de 24 de ani a condus un autoturism pe Calea Aradului, dinspre Strada Miresei, iar la intersecția cu strada Liege a surprins și accidentat un pieton de 70 de ani, angajat în traversarea părții carosabile, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, pe culoarea roșie a semaforului', a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ionuț Sirbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: opiniatimisoarei.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.