politia-nu-treceti.jpg

Atunci când astfel de fapte sunt comise de oameni în uniformă, cazurile capătă alte conotații. Cum au trecut testele psihologice, cum de nimeni nu a observat nimic ciudat în comportamentul lor?Specialiștii spun că se poate, că lesne pot trece drept oameni normali, fără probleme care să le trădeze intențiile criminale.

Un poliţist din Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, şi soţia acestuia au fost găsiţi morţi în casă, joi, ei fiind prăbuşiţi pe podea.

Descoperirea a fost făcută de criminalişti, după ce mama agentului a sunat la 112 pentru că fiul nu îi răspundea la telefon. Poliţistul în vârstă de 37 de ani trecuse toate testele psihologice. Soția sa, în vârtă se 35 de ani, lucra ca ospătar în Oravița.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mama poliţistului a venit dimineaţa la uşa apartamentului fiului său, după ce acesta nu i-a mai răspuns la telefon. A bătut în zadar la uşă, aşa că a sunat la 112.

Cms. Șef Dinu Nicorici, purtător de cuvânt IPJ Caraș-Severin: O echipă de la ISU a venit la fața locului, a forțat ușa. Au fost găsite cele două cadavre în apartamentul respectiv.

Laura Iancu, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin: Leziunile produse asupra polițistului TF sunt autoprovocate. Lovitura în inimă i-a fost fatală, cu un obiect contondent, posibil cuțit. De asemenea, și asupra concubinei sale, tot obiect contondent, posibil cuțit, în zone vitale: spate, inimă, multiple lovituri.

Dacă la serviciu comportamentul polițistului era disimulat într-unul normal, vecinii spun că acasă scandalurile erau frecvente, având la bază gelozia. 

Polițistul lucra în structurile MAI din 2002. Cei doi aveau un copil.

politia-nu-treceti.jpg

surse news.ro și digi 24


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.